BB Art 11

HU|EN|SK

2016.04.14 | Ikerláng - az igaz szeretet dimenzió kapuja

Még mindig az ikerlángod után epekedsz? Gyötör a bűntudat, vagy éppen őt hibáztatod az okozott fájdalmakért?Egy ideje kikerült a látókörödből, vagy éppen fel fel bukkan, hogy újra megtapasztalhasd a hiányát, és újabb sebeket ejthessen rajtad?

Ő már régen nincs melletted, de te még mindig érzékeled a fájdalmakat. Akkor is fáj, ha nincs a közeledben? Tényleg ő okozza, vagy ez az egész belőled fakad? 

Érdemes magadban őszintén megválaszolni ezeket a kérdéseket, mert habár az érzés újszerű, biztos vagyok benne hogy életed folyamán éreztél már hasonlót. És abban is biztos vagyok hogy nem ő az aki arra késztet téged, esetleg buzdít, hogy szenvedj miatta. Ő csak teszi a dolgát, és éli az életét, éppen úgy, ahogyan itt és most helyesnek gondolja. Nem a te feladatod, hogy az ő döntéseit és életét elbíráld. Esetleg megpróbáld kitalálni, most miért nem lehettek együtt, ez egy próba, még fejlődnie kell, bezárkózott, vagy hasonló megfogalmazások. Míg a figyelmed rajta van, addig sem kell magaddal foglalkozni. 

Minden fájdalmas érzés, amit a személye előidéz benned, csak rólad szól, a te feladatod ezeket az érzéseket magadban helyre tenni. Mert ő sohasem akart téged bántani, csakis a boldogságra törekszik, mint mindenki más. Azzal hogy nincs melletted, és mivel ő a lángod, a leghatékonyabban mutatja feléd a tükröt: nézd ezt éled, ez van benned, ez az az érzés ami megakadályozz téged a boldogságodban. 

Valóban készen állsz rá, hogy újra együtt legyetek? Életetek végérvényesen összefonódjon? Természetesen ezt szeretnénk, bízunk, és hiszünk benne, hogy ez a kapcsolat az égben köttetett, és amit Isten összeadott, ember szét nem választja.Ez így is van, és ezt függetlenül fizikai jelenlététől, már itt és most tapasztalhatod. A beteljesülésre nem kell várnod, a beteljesülés létre jön az idők kezdetén, mindig is volt, van és lesz. Az egy lélek örök és végtelen a szeretet mindenségében. 

Azért jött az életedbe, hogy meglásd, milyen fájdalmakat hordozol még magadban legbelül, és hogy éppen itt az ideje ezeket magad mögött hagyni, és arra a teljességre, és boldogságra figyelni, amit megtapasztalhattál ÖnMagad által még mielőtt megismerted, és a vele töltött pillanatokban is. Ha nem élted volna ezt a boldogságot, meg sem jelenhetet volna az életedben, így találtatok egymásra. Tehát ezt az érzést nem tőle kaptad, ez te magad vagy. Képes vagy rá, életed bármelyik pillanatában dönthetsz, hogy a félelmeidre, kételyeidre, aggodalmadra, figyelsz, azokat táplálod, vagy a benned túlcsorduló örömre és boldogságra. 

A mindenség mindennel telítve van, mint egy gyümölcsös kert. 

Te döntöd el, melyik fához lépsz hozzá, és melyik gyümölcsöt ízlelgeted. És ha véletlenül rossz gyümölcsbe haraptál, nem kell hogy ostorozd magad, nem kell hogy bűntudatod legyen, csak tud ez neked nem ízlik, és máris választhatsz egy másikat magadnak. Így játszadozhatsz a fölötted eluralkodó érzésekkel. Nem kell őket lenyelni, nem kell őket ízlelgetni, és dédelgetni, ha számodra nem tetszőek. A boldogság itt és most jelen van az életedben. Csak néz körül, és kezd el észre venni, ízlelgetni, szeretgetni a szeretni valót. És kezd el ÖnMagaddal, a legszerethetőbb lénnyel, aki hozzád legközelebb áll. 

Tényleg úgy gondolod tőle leszel boldog, ha magadénak tudhatod, ha birtokolhatod? Lehet egy ideig óráig örömmel tölt el az érzés, újra együtt. És ez a legnagyobb áldás, és legnagyobb csoda, de az út nem ér véget. Tudod a mindenségben minden jelen van, és ezek után is szükséged lesz rá, hogy a figyelmed a helyén maradjon. Hogy akkor se zökkenj ki, ha most éppen ő harapott rá egy romlott gyümölcsre. Hiszen te már tudod hogy az milyen, te is néha ráharapsz. Légy hát megértő és elfogadó. Maradj mindig szeretet teljes. 

Ő nem egy tárgy, egy eszköz, mint ahogy te sem vagy az. Arra születtél hogy szabadon boldogan szárnyalj ebben a világban. Hogy a szeretet fényét, aki te magad vagy, ne csak az ő számára tartogasd, hanem eljuttasd mindenhová, mindenkihez. Tényleg kell hogy fájjon neked, ha ő is éppen ezt teszi.

A szeretet nem birtoklás, nem elvárás, nem megfelelni akarás, a szeretet nem akar semmit, csak szeret. 

Felkészültél hát erre a szeretetre?