BB Art 11

HU|EN|SK

BB11-0012 - A nő

Olajfestmény, 60x80cm feszített vászon

Már a rajzolásnál is a kedvenceim közé tartozott a női alakok vonalát papírra vinni. Önmagamat színesben olajjal a vászonra vinni, egy különleges élmény volt.
Maga az érzés, ami megihlette Önmagam elfogadása, és a teljesség megélése volt, és mindez nem csak lelki, de fizikai síkon egyaránt, mert ahogy bent úgy kint. A testünk is mi vagyunk, mi öltöttük magunkra, és nem kell megtanulnunk viselni, mert lelkünk tisztasága által viselődik Önmagunktól.
Nehezen éltem meg, mikor életkörülményeim úgy hozták, hogy a festményt eladjam, de felismertem, hogy az érzés, amit nyújt, az mindig is bennem van. Újabb és újabb művek megalkotására ihlet, és mivel belőlem, általam lett, így a lényem része.

Égi áldás:

"Engedd hát útjára..., oszd meg a látvány által az érzést másokkal is, hiszen befogadó szívek új otthona vár már reád."

Gábriel arkangyal, közvetítette Béres Beáta

"Szórd szét földi kincseid, vesd le álruháid, tedd félre álarcaid, majd vetkőzd le lelki gátlásaid, halkulj el, csukd be füled és szemed, s csak figyelj, figyelj befelé..., és mikor már elég mélyen jársz, s érzed, hogy szíved ajtaján is átléptél, maradj szótlan, nyisd meg lelki szemeid és lásd meg a fényt, majd e fényáradatban, nyisd ki fizikai szemeid is lásd meg a csodát, mellyel felruháztalak."

Mennyei Atya, közvetítette: Béres Beáta



Eredeti festmény:
Ár: - Ft Magántulajdon
Keret nélküli vászon nyomat:
Ár: - Ft Nem rendelhető
Feszített vászon nyomat:
Ár: - Ft Nem rendelhető