BB Art 11

HU|EN|SK

BB11-0060 - Álomból valóság

Olajfestmény, 50 x 70 cm, feszített vászon

Van egy ember az életemben, egy igaz jó barát, akivel az utunkon együtt indultunk, és azóta is végig kísérjük egymás életét. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Sok mindent köszönhetek neki, de amiért igazán hálás vagyok az az őszinte barátsága, szeretete, és a belém vetet hite. Nincs ember, aki jobban hinne, és bízna a festményeimben, mint ahogy azt ő teszi. Nagyon régóta vágyik egy festményre, amit én festek neki, de többször is sajnálkozva elmondta, ő ezt sajnos nem engedheti meg magának, de majd egyszer, ha úgy alakul biztosan szeretne egy festményt tőlem. Már nagyon várja, nagyon kíváncsi, vajon ő mit kap majd.  

   
Mint ahogy írtam, sok mindenért lehetek hálás a kedves barátnőmnek, amiért nem igazán akart elfogadni anyagi fizetséget, nagyon sok ajándékkal is megajándékozott Önzetlenül, így sokszor nehezemre esett az elfogadás. Most viszont úgy éreztem, itt a megfelelő pillanat, hogy a lehető legjobb módon háláljam meg mindazt, amit kaptam, kapok tőle.  Vagy éppen most jött el az az idő, hogy üzenetet, útmutatást, és segítséget kapjon az égiektől.  
   
Sokszor beszélgettünk már róla mit festenék meg neki, majd egyszer… De a majd, az sosem jön el, és a most-ban bizony, egy teljesen más festmény jött el hozzá, mint ahogyan azt terveztem. Barátnőm egy nagyon színes egyéniség, és ha én festettem volna, biztosan a szivárvány összes színében pompázott volna a festmény, és lett volna rajta egy ló is, amire oly nagyon vágyik. De mivel én csak közvetítek, és egy csatorna vagyok közte és az égiek közt, megint csak nagy meglepetésben volt részem, de nem csak nekem, hanem neki is.
   
Miután átküldtem neki a festmény vázlatát, jött is a válasz, na jó-jó, de azért ismervén téged, tutira lesz ott még valami állat is.  Őszintén szólva , nem terveztem, de miután így rákérdezett, azonnal jött a válasz igen most hogy így mondod, egy medve. Medve????? Ezen megint csak mind ketten meglepődtünk. Mondom: igen, egy medve, én biztosan nem festenék neked medvét, de ez jött. Gyorsan rá is kerestem, vajon, mit szimbolizál a medve totem.
   
„Az embereket a medvetotemmel, gyakran nevezik álmodozóknak, akik nem tesznek sokat azért, hogy az álmok valóra váljanak. A medve totem magában foglalja az önvizsgálatot, gyógyítást, önállóságot, bölcsességet, változást, beszélgetést a Szellemmel, halált és újjászületést, átalakulást, asztrálutazást, álomteremtést, sámánokat és a misztikusokat”   
   
Na ekkor mindkettőnkbe bele ragadt a szó, és lementünk hídbaJ. Mivel nagyon jól ismerjük egymást, nagyon könnyű dolgom volt a festmény értelmezésénél.  Ő tényleg egy örök álmodozó, óriási tervekkel, és rendelkezik is a szükséges képességekkel, de a megvalósítás, sajnos sokszor elég döcögősen megy. Így nagy örömmel töltött el, hogy ezt a festmény megfesthetem neki.
   
A festményen megjelent egy út, de Ő maga eredetileg nem az úton állt, hanem valahol eltévelyedve a magas növényzet sűrűjében. Így hát első dolgom az volt, hogy kiterelgessem onnan és útjára helyezzem. Ebben nem csak én de a mellette megjelenő kis medvebocs is segítségemre volt, hiszen ő volt az aki tekintetét először az útra szegezte, nekem is mutatván, nézd csak erre kell menned…

   
Áldás
   
„Kicsi – nagy lány, immáron felnőttél, és egy valódi tündérré cseperedtél. Kislányként a nagyok ruháját öltötted magadra, és azt hitted, ha elhagyod gyermeki lényedet, talán a súlyokkal könnyebben boldogulsz majd, bele nősz a ruhába, és így könnyebben viseled majd és képes leszel elhordozni mások terhét. Tartsd meg gyermeki tiszta őszinte, ragyogó, sugárzó lényedet, és vesd le a nagyok terhét, mert már eleget cipelted.
   
Immáron új ruhába öltöztetlek, mely átereszti az érkező fények sugarait belsődbe, ahol benned otthonukra lelnek, de ugyan akkor kifele is engedi tükröződni az igaz otthonunkból áradó ragyogó fényt. Fény a fényben, újra egységben te benned általam - általad, másokban.
   
Utadon, sok utazóval találkozol majd, kik útjukon eltévelyedtek, de a Fényed ragyogása emlékezteti majd őket az irányra. Mert ahol a ti szívetek, ott a ti otthonotok is.  És hogy hová vezet az út? Nem kell látnod előre hiszen az út Én vagyok Te benned. Csak indulj meg mindig egy lépést előre, amerre a fényem vezet, otthonunk melegébe, hol az álmok valóra válnak. Tebenned én általam a hitben és a szeretetben.”
   
Zadkiel arkangyal
   
Hálás vagyok, hogy ezt a festményt megfesthettem, és így általa, én is érezhetem, hogy az utamon lépkedem. 


Eredeti festmény:
Ár: - Ft Magántulajdon
Keret nélküli vászon nyomat:
Ár: 28000 Ft Megrendelés
Feszített vászon nyomat:
Ár: 44000 Ft Megrendelés