BB Art 11

HU|EN|SK

BB11-0037 - A motoros

Olajfestmény, 50x80cm feszített vászon

A festmény azután született, miután véget ért egy kapcsolat. A festményen látható férfi iránt olyan érzelmeket tápláltam, ami túlmutat a szerelmen és a végtelenben sem ér véget. Általa tapasztalhattam meg először milyen az a szenvedély ami szíve legmélyéből jön, mikor motorra ül, amikor egy test egy lélek ő és a gép alatta, szabadságban, bizalomban, biztonságban, a tökéletes teljességben.

A kép festése egy út volt, melyen megtapasztaltam mi az alázat, az önzetlen tiszta őszinte szeretet és erőt adott abban, hogy végig menjek az elfogadás útján. A festés minden pillanata, csordultig tele a szeretet gyógyító erejével, mely gyógyította az én szívemet festés közben, és gyógyítja a szívét annak is kiről szól, és kinél végül otthonára lelt a festmény.

Mert ahol a te szíved, ott a te otthonod.

"Míg csak a szemeddel nézel, egy képet látsz csupán. Igazi mélységét csak a lelked által érzékelheted, és amikor ez megtörténik a szeretet ereje szétolvaszt a mindenség végtelen tengerében”

Béres Beáta

Égi áldás:

„Felruházlak téged a lélek mélységes tisztaságával és szíved szeretetének őszinte erejével.

Ez az erő olyan hatalommal bír, melyet semmivel sem palástolhatsz el, és előled sem palástolhatják el a pusztító erőket.

Az én harcosom vagy, és ezért felfegyverezlek téged, a szeretet erejével, a megbocsájtás erejével, az önzetlenség erejével, a hit és a bizalom erejével. Harcba viszlek, melyben sohasem hagylak egyedül, melyben nem lesznek vesztesek csak nyertesek.

Olyan tüzet gyújtok szívedben, mely egy kiapadhatatlan forrásból táplálkozik, szenvedélyes, és fékezhetetlen, de ha kell szelíd, és hallgatag, ha kell lángra lobbant, s ha kell, csak fényesen pislákol.

Az igazság ösvényén vezetlek téged, és lelked tüze által hozok fényt és igazságot a körülötted élők életébe is.„

Michael arkangyal, közvetítette: Béres Beáta



Eredeti festmény:
Ár: - Ft Magántulajdon
Keret nélküli vászon nyomat:
Ár: - Ft Nem rendelhető
Feszített vászon nyomat:
Ár: - Ft Nem rendelhető